Voer een zoekterm in

WinterSEO – de winterschilder voor jouw website

SEO_Winter_Apeldoorn_tekstschrijver

WinterSEO – de winterschilder voor jouw website

Onderhoud aan een website is belangrijk. In de winterperiode word je onderweg regelmatig geconfronteerd met reclameborden van winterschilders. Winterschilders bieden dan verf aan voor lagere prijzen, ze komen langs voor minder geld en helpen je huis goed onderhouden de winter door met een fris likje verf. De WinterSEO van Contented helpt jouw website de winter door! In de winter in de gehele maand december doen wij tegen een gereduceerd tarief SEO onderhoud voor jouw website. Search Engine Optimization om jouw website SEO-proof te maken en fris het volgende jaar (2018) in te gaan. We leggen je graag uit wat onze WinterSEO voor je kan doen!

1. De SEO Wintercheck van Contented

De WinterSEO doet een SEO Wintercheck voor jouw website. Dit houdt in dat onze tekstschrijvers, SEO-specialisten of SEO-bloggers met je mee kijken in hoeverre jouw website of blog SEO-vriendelijk is ingericht. Hoe is je website ingedeeld, qua techniek en structuur? Is voldoende gebruikersvriendelijkheid aanwezig? Welke woordkeuzes pas je toe? Maak je gebruik van een zoektermenonderzoek? En uiteraard kijken we hoe de algehele content van jouw website – of blogteksten – geschreven is. Webteksten schrijven is namelijk een vak: we helpen je hier graag bij om dit te optimaliseren. Alle belangrijke aspecten van content op je website, nemen wij onder de loep. De SEO Wintercheck is een mooi uitgangspunt om je website een fris likje verf te geven, en het nieuwe jaar opgeruimd in te gaan.

2. Winterteksten schrijven

De content die op je website staat, zorgt er voor dat je gevonden wordt in de gratis zoekresultaten van Google. Althans, dat zou zo moeten zijn. SEO content, toegespitst op zowel de lezer als de zoekmachines, kan zorgen voor hogere resultaten. Die webteksten moeten dan wel goed zijn! Onze WinterSEO (de SEO winterschilder) helpt je om je teksten te optimaliseren. Help jouw webteksten de winter door met onze WinterSEO! En zorg ervoor dat ze voor je gaan werken!

3. Op naar het voorjaar!

Nadat de winter is afgelopen, volgt het voorjaar van 2018. Onze WinterSEO helpt jouw website klaar te zijn voor het nieuwe jaar, de nieuwe hoos aan opdrachten, nieuwe werknemers en ook frisse teksten op je website. Ook content voor je socialmediakanalen kunnen we je helpen optimaliseren. Of je blogpagina meer SEO-proof te maken. De basis wordt gelegd door de WinterSEO. Alle optimalisatieslagen zijn mogelijk met de WinterSEO van Contented, zodat je in het voorjaar weer veel nieuwe klanten kunt verwelkomen.

De WinterSEO van Contented, helpt jouw website de winter door. We doen een SEO Wintercheck, helpen je goede content te schrijven en zorgen ervoor dat jouw website een frisse start maakt in 2018. Maak gebruik van je website, maak meer omzet en wees meer online zichtbaar met de WinterSEO van Contented. Onze tekstschrijvers vertellen je er alles over!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...