Voer een zoekterm in

Webteksten schrijven, SEO en bloggen in vrijheid

Contented_Apeldoorn_tekstschrijvers_SEO_bloggen_social

Webteksten schrijven, SEO en bloggen in vrijheid

Op 4 mei herdenkt Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de conflicten en vredesmissies na die tijd. Op 5 mei barst het feest los, dat wij dankzij de strijders in die tijd kunnen vieren. Na 1945 staan wij jaarlijks stil bij het belang van volledige vrijheid. De tekstschrijvers van Contented zijn dankbaar voor het feit, dat zij kunnen schrijven, bloggen en sociale media kunnen vullen in volledige vrijheid. Dit blog wijden wij volledig aan het belang van het in vrijheid kunnen schrijven of zeggen wat een persoon wil.

Webteksten schrijven

Publiceren, schrijven en op die manier uiting geven aan hetgeen je vindt of voelt is enorm belangrijk. Daarnaast is het een manier om ervoor te zorgen dat je kunt delen met de wereld wat jij belangrijk vindt. Jouw onderneming of bedrijf staat ergens voor. Je bent ervan overtuigd dat je de goede dingen doet en biedt aan jouw klanten. Dit doe je in volledige vrijheid. Een mooi en nog steeds bijzonder en speciaal “iets”. Denk er eens over na, sta er eens bij stil dat dit zo is. Neem het niet voor lief en besef je dat je in Nederland woont: een land waarin je volledig vrij bent om te schrijven, zeggen of uiten wat je wil. Onze tekstschrijvers zijn hier blij mee en helpen hier dagelijks onze klanten mee. Daar zijn we trots op.

Periodiek bloggen

Onze bloggers schrijven wekelijks, tweewekelijks en maandelijks interessante blogs voor onze eigen website, maar ook voor websites van opdrachtgevers. De onderwerpen om over te bloggen, worden gekozen in volledige creatieve vrijheid. Dit is belangrijk. Creativiteit en passie zijn belangrijk als het gaat om het creëren van een autoriteitsstatus op het internet. Het delen van kennis in vrijheid is bijzonder. Dat moet in Nederland blijven kunnen. Contented is zich hiervan bewust en wijdt daarom een volledig blog aan de vrijheid in Nederland en daarnaast ook de persvrijheid . De persvrijheid is “de vrijheid van drukpers, het grondrecht om gevoelens en gedachten openbaar of kenbaar te maken. Een democratische samenleving kan alleen goed functioneren als de persvrijheid – als een van de voornaamste voorwaarden – goed geregeld is.”

Social media bijhouden

Creativiteit, humor en inhakers zijn bij sociale media enorm belangrijk. Dit vraagt om een omgeving waarin je kunt brainstormen, zeggen wat je denkt en uiten wat je vindt. Geen beperkingen, alles kan en mag. Onze socialmedia-experts hebben wekelijks sessies waarin we met elkaar “sparren” over leuke onderwerpen voor op onze socialmediakanalen en die van onze klanten. Vrijheid is hierbij niet te missen en daarom het belangrijkste dat er is.

Ook onze schrijvers, bloggers en socialmediatijgers herdenken op 4 mei. Op 5 mei vieren wij de vrijheid. Dit doen wij met elkaar, met Nederland en soms zelfs met onze opdrachtgevers. Daarna pakken we de pen weer op en vullen we het web weer met waardevolle content. 

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...