Voer een zoekterm in

Contactgegevens_van_onze_bloggers_tekstschrijvers_socialmedia_tijgers

WAT WIJ DOEN

Wat Contented doet

Contented is gespecialiseerd in het periodiek schrijven van blogs, het schrijven van webteksten – SEO geoptimaliseerd – en het schrijven van slogans, slagzinnen, taglines en pay-offs. We zijn er enorm trots op dat we hier een groot aantal Nederlandse bedrijven (MKB) en zorginstellingen mee helpen en ondersteunen. Ons jonge en gedreven team vindt het gaaf om te zien dat hun online zichtbaarheid groeit, hun conversie groeit en hun omzet groeit met dank aan de tekstschrijvers, bloggers en tagline experts van Contented.

Periodiek bloggen

Waarom is het goed om een blog bij te houden? Wat zijn de voordelen van bloggen? Waarom is een blog op je website slim? Hoe begin je een blog? Hoe kom ik aan onderwerpen om over te bloggen? Waar haal ik de tijd vandaan om leuke blogs te maken? Dit is slechts een kleine greep uit de vragen die ondernemers, ZZP’ers, starters, bedrijven en zorginstellingen wekelijks aan ons stellen.

Een blog maken is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Vooral het bijhouden, het consistent periodiek schrijven van boeiende content is een vak. Ons vak. Onze discipline. Het kiezen van de juiste woorden en het schrijven van tactische SEO blogs, zit in ons bloed. Wij vinden het leuk om te doen. Het is de passie van onze jonge en getalenteerde tekstschrijvers en het belangrijkste: we helpen bedrijven graag om online zichtbaar te zijn!

We binden met interessante blogs jouw volgers, kopers, klanten kortom jouw doelgroep aan jouw merk of jouw diensten, zodat ze getriggerd worden om jou omzet te gunnen. Want naast het vermaken en trekken van (een vast) publiek, draait het zeker ook om het maken van omzet: bloggen levert geld op!

Webteksten schrijven

Waarom zijn goede webteksten zo belangrijk voor een website? Hoe wordt mijn bedrijf beter gevonden in zoekmachines? Hoe schrijf je SEO webteksten? Hoe scoor je in de gratis zoekresultaten van Google? Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)? Hoe creëer je kwalitatieve content voor op een website? Waar vind ik een goede webredacteur? Dit is een iets grotere greep uit de vragen die ondernemers, ZZP’ers, starters, bedrijven en zorginstellingen wekelijks aan ons stellen als het gaat om SEO webteksten of zoekmachine optimalisatie.

Goede teksten (content) op een website, vormen de basis van een goed werkende website. Teksten schrijven is echter een lastig vak. Ons vak. Het maakt ons niet uit of deze website bestaand of nieuw is. Een website zien wij als een omzetmachine. Daar zijn wij heel eerlijk, transparant en open over. Doel is om verkeer (traffic) naar jouw website te trekken en vervolgens die bezoekers van jouw website laten doen wat jij wil dat zij doen. Namelijk contact zoeken, bellen of bestellen. Toch? Dit heet conversie. Goede, treffende, pakkende en triggerende content helpt daarbij.

Onze jonge en flexibele SEO specialisten en tekstschrijvers uit Apeldoorn helpen je graag bij het schrijven van webteksten. Je kunt bij ons ook eenvoudig een geschreven stuk tekst insturen voor een gratis check van je zelfgemaakte webteksten. Wij geven gratis advies over bijvoorbeeld de optimalisatie van jouw (al dan niet) geschreven SEO teksten.

Een slogan, tagline of pay-off maken

De beste tagline of slogan kunnen wij alleen schrijven met input van jou! Dat klinkt misschien wat vreemd, maar om onze schrijvers een goede zin op te laten lepelen moeten ze alles weten over jouw bedrijf. De cultuur, doelstellingen, humor, visie en missie: allemaal zaken die terug kunnen komen in die ene pakkende zin. Of dat ene woord. Het is maar net wat past bij jouw droom.

Het ontwerpen van zo’n zin of de keuze van een woord is een proces. Soms is het er snel, soms duurt het even. Geduld kan dus ook prettig zijn. Uiteindelijk is de keuze aan jou met advies van ons. We leveren graag kwaliteit. Deze vorm van (online) marketing is een kunst en het kost wat tijd. Als je het goed wil doen althans. Wij beheersen die kunst en helpen je graag met het schrijven van jouw slogan, tagline of pay-off!