Voer een zoekterm in

Wat is de betekenis van Contented? Lees onze vertaling hier.

Contented_betekenis_meaning_definitie_vertaling_missie_Apeldoorn

Wat is de betekenis van Contented? Lees onze vertaling hier.

De betekenis van Contented, hebben we omgezet in een vertaling van onze missie. Waarom bestaan wij eigenlijk? Wat betekent Contented voor Apeldoorn en omgeving? Wat voegen we toe? Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers content zijn met de door ons geschreven teksten, blogs of socialmedia-successen. In dit blog lees je onze 5 gouden regels over wat Contented betekent, wat de meaning is van ons bestaan en wat de genen van onze tekstschrijvers stuk voor stuk bevatten.

1. Contented betekent toegevoegde waarde

Search Engine Optimization – oftewel SEO – zorgt ervoor dat je met slimme woordkeuzes, het gebruik van keywords, beter gevonden wordt  in de gratis zoekresultaten van zoekmachines als Google. Zonder advertenties te gebruiken dus en zonder toepassingen SEA. Investeren in goede content levert dus uiteindelijk geld op; een gezonde onderneming door online zichtbaarheid. Contented biedt die mogelijkheid.

Al onze tekstschrijvers, bloggers en socialmedia-beheerders streven ernaar om continue vanuit de opdrachtgever te denken. Geen platte content, delen om het delen, schrijven om het schrijven: nee. Wij willen echt onderscheidend zijn op het internet. We verdiepen ons in jouw business, jouw markt, jouw niche hoe klein ook, om ervoor te zorgen dat we volgers, lezers en uiteindelijk fans van jouw bedrijf creëren.

2. De definitie van Contented

Tevreden partners. Spreken van klanten of opdrachtgevers klinkt vaak afstandelijk. Wij willen spreken van samenwerkingen, partnerships. We doen het met elkaar. Om uiteindelijk met elkaar tevreden te zijn over hetgeen we bereikt hebben samen. Iets begint met een zaadje, een hersenspinsel, een vraag. Uiteindelijk willen wij naast onze opdrachtgevers staan, aan dezelfde kant van de tafel zitten en naast elkaar lopen richting de stip op de horizon. Samen doelen bereiken; daar staan we voor.

3. Contented als begrip

In Apeldoorn is Contented inmiddels uitgegroeid tot begrip. Wij zijn geen standaard contentboer. We denken mee, zoeken de vraag achter de vraag en helpen bedrijven, ondernemers, ZZP’ers om online zichtbaar te zijn, worden en blijven! Vandaag de dag is online marketing meer dan enkel delen van foto’s, webteksten of blogs. Strategie is de basis van succes. Wij denken met jullie mee over de juiste opstelling om wereldkampioen te worden!

Contented_oranje_leeuwinnen

Afbeelding 1; wij helpen jouw bedrijf om wereldkampioen te worden!

4. Wij staan voor kwaliteit!

Al onze content die opgeleverd wordt, leveren we op middels het 4-ogenprincipe. Ja, ook onze schrijvers maken wel eens een tikfoutje. Wel zo chique als we die eruit halen voordat we de content delen met de partner (dus geen opdrachtgever of klant nee). Contented betekent dus kwaliteit. Blogs die waarde toevoegen, SEO waar over is nagedacht, fotografie waar een gedachte achter zit. We zijn pas voldaan als jij dat ook bent!

5. Ontevreden? Contented lost het op. Altijd.

Wij denken niet in “ja, maar”, we denken in “ja, en”. Als je niet tevreden bent over onze content, lossen we dat altijd op. Deel dat dus ook met ons! Contented wil transparant zijn naar elkaar toe. Eerlijk. Feedback hoort daarbij. Zonder wrijving geen glans!

Contented betekent tevreden, voldaan. In het Engels is de definitie als volgt omschreven. “Feeling or expressing happiness or satisfaction. I felt warm and contented, willing to accept something; satisfied. I was never contented with half measures.” Wij hebben onze vertaling omgetoverd in een eigen missie. Benieuwd naar de achtergrond van ons mooie bedrijf? Bel of mail ons!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...