Voer een zoekterm in

Terugblik 2019; “wij willen beter gevonden worden!”

Instagram_Bijhouden_Beheer_Uitbesteden_Apeldoorn

Terugblik 2019; “wij willen beter gevonden worden!”

Wij zijn bevoorrecht. Als tekstschrijver, blogger en socialmedia-expert mogen we waarde toevoegen voor bedrijven, die een wens hebben om beter online zichtbaar te zijn. Als je dan aan het eind van het jaar hoort als team, dat bestaande en nieuwe klanten tevreden zijn met ons; dan ben je trots. Contented heeft klanten geholpen dit jaar. “We worden veel beter gevonden, en nu willen we…”. Dat soort quotes zijn fantastisch! Doorgroeien. Maar ook stilstaan bij wat we met elkaar bereikt hebben. In dit blog schrijven we een lijstje met gave oneliners dit klanten met ons gedeeld hebben dit jaar. Gewoon. Omdat we er trots op zijn.

1. “Dit is precies hoe we het bedacht hadden!”

Wij schrijven content op basis van de wensen en eisen van onze klanten. Die teksten komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Daar doen we ons best voor en we verdiepen ons in het onderwerp waarover we mogen schrijven of bloggen. Hetzelfde geldt voor foto’s die we maken, die bijpassend zijn voor de content of het thema van bijvoorbeeld een website. Hierover denken we na, samen met onze opdrachtgever of opdrachtgevers.

De ene keer gaat dat in één keer goed – first time right – en de andere keer heb je samen even wat meer tijd nodig om de juiste snaar te vinden. We streven uiteraard naar de directe successen. Voor beide partijen is dat fijn. Alhoewel het ook best uitdagend kan zijn om toe te werken naar het gezamenlijke moment van glorie. Toen een goede en langdurige relatie van Contented uitsprak dat de content die opgeleverd werd “precies was, wat ze voor ogen hadden” twinkelde onze ogen toch wel even!

2. “We zijn trots op het resultaat”

Zodra content doet wat een opdrachtgever wil, zoals bijvoorbeeld scoren in gratis zoekmachines, is dat een mooi resultaat. Een resultaat dat aansluit op een vooraf gesteld doel. Beter gevonden worden of meer gaan bloggen, zijn niet echt doelstellingen waar wij bilj van worden. Wij sturen op SMART doelstellingen. Specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Je kunt je voorstellen dat een bedrijf een specifieke doelstelling heeft voor een bepaald product in een gerichte nichemarkt. Daar kunnen we dan bijvoorbeeld het binnen 6 maanden realiseren van een stijging van 25% van het aantal ingevulde contactformulieren als doelstelling aanhangen.

Toen een klant van Contented ons teruggaf, dat ze trots waren op de resultaten die we eind 2019 gemeten hadden werden wij blij. Het is mooi als je samen toewerkt naar een punt, om vanuit daar weer verder te werken. We zijn onze klanten enorm dankbaar!

3. “Bedankt voor het snelle schakelen”

Snelheid is niet altijd goed en snelheid is ook niet altijd nodig. Echter soms is het fijn, als je op korte termijn content nodig hebt, er een partij is die dat kan realiseren. Op korte termijn teksten nodig hebben of een blog willen publiceren, kan namelijk best wat stress teweeg brengen. Zeker als het niet je dagelijkse werk is of je de tijd er niet voor kunt vinden. Wij kunnen ons dat voorstellen. Daarom proberen we ook spoedcontent aan te bieden. Urgente opdrachten die bijvoorbeeld binnen 24uur opgeleverd moeten worden. In goed overleg is dat bij Contented mogelijk.

Daarom werden we er ook content van, toen dat door een opdrachtgever zo specifiek benoemd werd. Het vergt namelijk uiteraard best wat flexibiliteit! In een ieders planning. Zowel van de vragende partij, als de onze. We proberen hier altijd tijd voor te reserveren in de agenda’s van onze tekstschrijvers of bloggers, zodat we de beste service kunnen bieden.

2019 was een succesvol jaar voor Contented. Complimenten krijgen voor hetgeen je oplevert is natuurlijk fijn. Positieve feedback is meer dan welkom. Zo kom je samen tot de beste resultaten wat ons betreft. We zijn onze klanten meer dan dankbaar voor het mogen schrijven, bloggen en beheren van socialmediakanalen. Zonder jullie aanvragen hadden wij dit blog niet kunnen maken. Tot volgend jaar in 2020!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...