Voer een zoekterm in

Waarom een tekstschrijver inhuren als je het zelf ook kunt?

Tekstschrijver_inhuren_apeldoorn_kosten_voordelen

Waarom een tekstschrijver inhuren als je het zelf ook kunt?

Redenen om geen tekstschrijver in te huren zijn er in overvloed! Dat ontkennen wij als ervaren schrijvers zeker niet. Het kost tijd, want willen ons verdiepen in jouw onderwerp. We willen graag met je praten over jouw expertise én last but not least we kosten geld. Oplossing: zelf je teksten schrijven en niet inhuren! Maar dat kost toch ook tijd? Je wilt jezelf toch ook verdiepen in wat je wil vertellen? En dat kost toch ook geld? We geven je vijf redenen waarom een professionele en goede tekstschrijver, zichzelf terugverdient voor jouw bedrijf.

1. Je hebt tijd over

Voor hetgeen jij goed kunt, voor opdrachten, voor sales, voor jouw klanten en voor de ontwikkeling van je bedrijf. In de tijd dat wij content voor je creëren, kun jij je focus leggen op zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf of onderneming. Schrijven is een vak. En dat vak beheersen wij. We vinden het nog leuk ook!

2. We hebben actuele kennis

Wij beheersen de kennis over online marketing. SEO – het is een containerbegrip en er wordt een heleboel over beweerd – passen wij toe in de praktijk. Met kleine verbeteringen, kleine aanpassingen en slimme toepassingen. Op die manier maken we gebruik van de mogelijkheden die het huidige internet en de huidige zoekmachines bieden. Die kennis hoef jij dan weer niet te vergaren, zodat je weer terugbent bij voordeel nummer 1.

3. Goede tekstschrijvers vergeten je niet

Bloggen schiet er nog wel eens bij in? Toch? Niet als je met een professionele partij een afspraak hebt, dat je elke maand of elke twee weken een goed blog publiceert. Scheelt jou een stuk stress, een deadline die je vaak niet haalt (sorry als we je nu beledigen) en een “moetje” waar je eigenlijk geen zin in hebt. Wij vergeten je niet! We zorgen ervoor dat je elke week een blog krijgt, waar je volgers op zitten te wachten. Zodat jouw markt je gaat zien op het internet. En zodat jouw potentiële klanten zien waar je goed in bent als bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je vertelt aan je prospects waarom ze bij jou moeten zijn.

4. Je bent online zichtbaar

Want we delen jouw unieke kennis! “Dat moet je toch niet willen? Dan weten de concurrenten het ook.” Klopt, echter zoekmachines als Google, waarderen goede content en vertalen die waardering in een hogere ranking. Zodra een bedrijf dus content deelt op internet, en mensen klikken daarop, dan vertaalt zich dat in een goede plaats in de gratis zoekresultaten. Delen van kennis kan dus meer klanten opleveren en zodoende meer omzet. Zie hier argument 4 waarom goede contentcreators en copywriters zichzelf uiteindelijk terugverdienen.

5. Foutloze content

Redigeren, herschrijven, grammatica controleren, zinsopbouw checken; vaardigheden die je bij een leverancier over de schutting kunt deponeren. Om het maar eens chique te formuleren. Wij helpen je met de kunst die schrijven heet. En je kunt ons erop aanspreken. Je betaalt immers en “wie betaalt, bepaalt” zeggen wij wel eens. Zodat jij weer tijd hebt om te doen, waar jij voor bent aangenomen! Ga terug naar voordeel nummer 1.

Goede tekstschrijvers verdienen zichzelf terug! Over de prijs van een tekstschrijver hebben wij ook een blog gepubliceerd. Online zichtbaar zijn of worden kost energie, vraagt visie en vraagt ook om investering. Heb je vragen over het schrijven van teksten, wil je meer weten over onze mogelijkheden? Vul ons contactformulier in. We sturen je altijd een berichtje terug. Beloofd.

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...