Voer een zoekterm in

Socialmedia-uitbesteden

SLOGANS, PAY-OFFS EN TAGLINES

Slogan of tagline nodig?

Contented schrijft voor jouw bedrijf de tagline, slogan of pay-off die je zoekt! Waarschijnlijk heb je het zelf al vele malen geprobeerd en blijkt het een pittig karwei te zijn. Wij pakken het schrijven van een goede slogan of tagline op een gestructureerde manier in drie stappen aan. Altijd. Dan weet je direct waar je aan toe bent als je dit aan ons uitbesteedt.

  • De intake, kennismaking en toelichting van de werkwijze van Contented
  • Concepten en feedbackrondes op korte termijn
  • Het eindresultaat opleveren en successen meten

Bij het ontwerpen van een passende slagzin, is het belangrijk om jouw doelgroep goed in beeld te hebben. Het is daarom handig en aan te raden, om bij de intake al een aantal zaken voor jezelf helder te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de tone of voice van jouw prospects of huidige klanten. Waar zoeken jouw website bezoekers op? Zijn hier wellicht termen bij die in de tagline passen? Waarom is jouw bedrijf uniek en zo herkenbaar? Wat is de missie en visie van je bedrijf? En wat wil je uitstralen?

Hoe wij jouw slogan schrijven

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen op het gebied van het maken van die perfecte slogan, de beste paf-off of meest creatieve tagline. Ook als je nog helemaal geen idee hebt. We helpen je vanaf het begin of helpen je verder met het idee dat je zelf al hebt. Bij dat laatstgenoemde, gaan we je overigens wel lastige vragen stellen over je aanzet en je huidige ontwerp. Daar moet je dus wel tegen kunnen. Wij houden bij het schrijven rekening met het volgende:

  • Jouw doelgroep en doelstellingen zijn belangrijk
  • Helderheid en positiviteit in het achterhoofd
  • Realisme en tijdloze oneliners zijn essentieel

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat jij gelooft in jouw slogan, pay-off of tagline. Bekijk hem eens van een afstandje, is hij duidelijk? Beloof je als bedrijf niet teveel? Ten slotte wil je natuurlijk dat die ene zin, ook blijft hangen in de hoofden van de lezers. Alles mag en niks moet!

Voorbeelden slogans en pay-offs

Unieke en inspirerende voorbeelden doen het natuurlijk altijd goed op een website. Echter, wij vanuit Contented willen jou nou juist niet beïnvloeden. Zoek ze vooral op andere websites op; wellicht hebben wij die wel geschreven. We gaan zelf dus geen voorbeelden plaatsen. We drukken je hiermee misschien wel een richting op. Dat is nou nét wat wij niet willen! We starten met een leeg vel wit papier en een potlood. Samen bedenken we vanaf moment nul wat jouw pay-off gaat zijn.

Gaat Contented ook jouw tagline, slogan of pay-off maken? We gaan er graag met je over in gesprek.  De slagzin(nen) die we aanbieden, zijn per branche afhankelijk. Niks is onmogelijk, we bespreken het graag met je.

Kortom wij nemen het hele proces rondom het maken van een goeie slagzin van begin tot eind van je over. Je hebt er geen omkijken meer naar, buiten het feit dat je wel je gevoel erin kwijt moet kunnen raken. Jouw volgers, klanten en potentiële klanten zijn verzekerd van een pakkende tagline waarmee ze je herkennen!