Voer een zoekterm in

Socialmedia-uitbesteden

SOCIAL MEDIA OVERNEMEN

Social media uitbesteden?

Social media kanalen zijn er in overvloed. Bedrijven zetten steeds vaker deze social media accounts in om zich te uiten richting de doelgroep. Zakelijk gezien een hele slimme zet. Met een goed uitgedachte social media strategie, kun je op sociale media voordelen halen voor je bedrijf. Je kunt mensen aan je merk verbinden met zo’n social media plan. De directe interactie die bedrijven met hun (toekomstige) klanten kunnen hebben via social media, kan erg waardevol zijn.

Het kost zoveel tijd, horen wij je denken. Herkenbaar? Dan kun je ervoor kiezen om je social media uit te besteden aan een professioneel extern bureau. Contented biedt jou de social media specialist die je zoekt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf actief is op de voor jou belangrijke social media kanalen. Met een goed uitgedacht thema dat bij jouw bedrijf past, delen wij interessante content en posts op jouw social media platforms.

Wat is social media?

Sociale media zijn kort gezegd platforms waarop je als particulier maar zeker ook als bedrijf, op een leuke manier informatie kunt delen met een sociale kring. Dit delen is een belangrijk aspect van de social media accounts. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld tekst, foto’s en video’s. Ook is de interactie met (potentiële) klanten een belangrijk onderdeel van social media voor bedrijven. Voorbeelden van social media kanalen die bedrijven veel inzetten zijn Instagram, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest of Twitter. Het is slim om vooraf te bedenken op welke kanalen jouw doelgroep actief is. Ook hier helpen we je graag bij.

Voordelen social media

Steeds meer bedrijven zetten zoals gezegd social media in op gebied van marketing en PR (publieke relaties). De voordelen van social media zetten we voor je op een rij.

 • Je communiceert als bedrijf direct met jouw klanten (directe interactie)
 • Je kunt (potentiële) klanten verbinden aan jouw merk of bedrijf
 • Met social media kun je actueel op behoeften van jouw doelgroep inspelen
 • Je kunt een brede groep mensen eenvoudig aanspreken
 • Jouw social media accounts bieden jouw volgers snel en eenvoudig nieuws
 • Een trend of nieuwtje kan viral gaan (zich als een olievlek online verspreiden)

Social media helpen jouw bedrijf om (regionaal) bekendheid te krijgen. Ook kunnen sociale media ervoor zorgen dat  jouw website externe linkjes of verwijzingen krijgt vanuit andere websites. Die externe linkjes (althans de meesten daarvan) zijn opgenomen in het zogenaamde rankingalgoritme van Google. Dit wil zeggen dat het een positief effect heeft op jouw ranking van gratis zoekresultaten in de zoekmachines. Handig dus!

Voordelen uitbesteden social media

Social media accounts beheren doe je wat ons betreft goed, of helemaal niet. Kies een aantal platforms dat bij jouw bedrijf of merk past, en focus je daarop. Of laat een ander zich daarop focussen en besteed deze mooie taak uit aan Contented.

 • Wij nemen het hele proces van strategie tot uitvoering over
 • Professionele social media specialisten en fotografen verzorgen jouw online imago
 • Het levert jou tijd op die je kunt besteden aan andere (leuke) activiteiten
 • Je hebt geen omkijken meer naar de social media accounts
 • Op maat geschreven posts en foto’s gericht op jouw doelgroep
 • We plaatsen de berichten en beheren jouw accounts

Socialmedia abonnement

Wij zijn ervan overtuigd dat je als bedrijf daar moet zijn, waar je doelgroep ook is. Je schrijft teksten of beheert social media accounts vanuit de gedachte van jouw klanten. Wat vinden zij interessant om te lezen of delen? Meestal zit een doelgroep op een specifiek platform, waar ze een bedrijf volgen. Dat is de reden waarom Contented twee varianten social media abonnementen aanbiedt. Per variant heb je de keuze uit drie mogelijkheden. En je bepaalt de lengte van je abonnement helemaal zelf. Opties genoeg dus.

Contented biedt jou al een socialmedia-expert vanaf 375 per maand. Ben je benieuwd naar de inhoud en alle mogelijkheden van onze socialmedia-abonnementen? We leggen je graag uit wat jij er allemaal voor krijgt, wat het je oplevert en we zijn benieuwd of we onze creativiteit met jou mogen gaan delen!