Voer een zoekterm in

SEO_tekstschrijver_nodig_Apeldoorn_webteksten

SEO TEKSTEN SCHRIJVEN

Op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Ben of heb jij een bedrijf, ben je ondernemer, ZZP’er of freelancer en heb je hulp nodig bij het schrijven van SEO teksten voor jouw website of webshop? Wil je er werk van maken om eindelijk hoger te gaan scoren in de gratis zoekresultaten van zoekmachines, dan jouw concurrenten? Heb jij echter geen tijd of niet voldoende kennis om goede content te schrijven, en heb je een tekstschrijver nodig? Laat je teksten dan maken door een gecertificeerde SEO tekstschrijver!

Contented heeft een jong team van enthousiaste, slimme SEO tekstschrijvers. Wij redigeren teksten die kwalitatief, fijn leesbaar en tactisch geschreven zijn en nemen dit dus graag van jou over!

Tekstschrijver gezocht (en gevonden)

Je bent op zoek naar een tekstschrijver of tekstbureau die voor jou teksten gaat schrijven. Dat kan zijn omdat je een zakelijke website gaat maken of wil laten bouwen. Het kan ook zijn dat je bestaande content wil laten optimaliseren of verbeteren. Teksten schrijven is een mooi maar tijdrovend en moeilijk vak. Helemaal als je SEO wil toepassen. Bedrijven kiezen er daarom steeds vaker voor, om freelance tekstschrijvers in te huren. Ze krijgen daarmee professionele en toch fijne leesbare teksten op hun website. Je bent dus niet de enige die de zoekterm ‘tekstschrijver gezocht’ in Google intikt.

Wat is SEO en wat wil je ermee?

SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie, wordt veel toegepast in het schrijven van online teksten voor websites. Kort gezegd is het doel van SEO om bij de organische, gratis zoekresultaten van de zoekmachine (bijvoorbeeld Google) hoger in de zoekresultaten te komen. SEO heeft alles te maken met de zoekwoorden (of zoektermen of keywords) die jouw bezoekers intypen. Die bezoekers moet je zien als potentiële klanten, die binnen jouw doelgroep vallen. Door het schrijven van teksten waar hun vraag (hun zoekwoord) als het ware in verborgen zit, vinden ze als het goed is het antwoord op jouw website. SEO resulteert dan in een hogere conversie en – laten we het beestje bij de naam noemen – uiteindelijk in meer omzet voor jou. Goede, tactische teksten zijn dus belangrijk! Wij kunnen er daarnaast ook voor zorgen dat ze prettig leesbaar blijven, wel zo vriendelijk.

Laat iemand SEO teksten voor je schrijven!

SEO kan ingewikkeld zijn. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een professionele tekstschrijver in te huren. Contented doet niet anders dan content schrijven, en we worden er blij van. Onze slimme SEO tekstschrijvers helpen jou graag! Dan kun jij weer gaan doen waar jij blij van wordt.

  • SEO gecertificeerde specialisten nemen jou het werk uit handen
  • Je hoeft je niet te verdiepen in de ingewikkelde SEO wereld
  • Ervaren copywriters die jou snel maatwerk leveren
  • Van begin tot eind, goede webteksten op een presenteerblaadje
  • Jij hebt tijd voor jouw belangrijke bezigheden
  • SEO levert uiteindelijk meer op dan dat het kost

Contentabonnement en webteksten maken

De SEO teksten die onze tekstschrijvers voor jou schrijven, moeten simpel gezegd door de zoekmachine worden opgenomen. Teksten moeten zoals dat heet worden geïndexeerd. Het is natuurlijk de bedoeling dat Google jouw teksten aanmerkt als interessant en waardevol om te tonen als iemand een zoekterm invoert in de zoekmachine.

Wij helpen jouw bedrijf deze periode door en we zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit ten goede komt. Dat is de reden waarom Contented abonnementsvormen aanbiedt, om SEO teksten voor je te redigeren of optimaliseren. Je hebt daar dan zelf geen omkijken meer naar. Wij nemen het hele proces van je over en we beginnen met een gratis kennismaking.  We zijn namelijk altijd erg benieuwd waar jij over wil gaan schrijven!

Maatwerk

Kortcyclisch werken kan ook: teksten schrijven op basis van korte opdrachten. Alle teksten die wij schrijven, zien wij als maatwerk. Dit levert namelijk het meeste resultaat voor jouw bedrijf op, omdat de teksten speciaal voor jouw doelgroep geschreven worden. We schrijven deze teksten voor een gezamenlijk afgesproken bedrag of uurtarief. 

Benieuwd naar wat er allemaal in ons contentabonnement zit of heb je interesse in het laten maken van webteksten? Twijfel niet: stuur ons een berichtje!