Voer een zoekterm in

Wees online zichtbaar, zeker in deze tijd!

Contented_Quarantaine_Content

Wees online zichtbaar, zeker in deze tijd!

Bloggen, SEO content en sociale media; het zijn belangrijke componenten in deze tijden. Het hele land zit vastgeplakt aan hun mobiele telefoons, tablets en pc’s. We willen het nieuws vreten, kennis opzuigen en alles weten of het ronddolende Coronavirus. Als MKB is het des te belangrijk, om online zichtbaar te zijn. Men kan zich op deze manier verbinden aan jouw bedrijf, jouw kennis en onderscheidend vermogen. Het zijn lastige tijden, maar zie ook de mogelijkheden! Wij helpen je graag en delen bij deze 3 voordelen van het online zichtbaar zijn.

1. Online autoriteit worden

Wanneer je kennis en creativiteit deelt op jouw online platforms zoals een blog, Facebook, Instagram of Snapchat, dan zien zoekmachines zoals Google jou als autoriteit op het internet. Dit geeft mogelijkheden om hoger te scoren in gratis zoekresultaten. Kennis delen is niet erg. Je kunt hiermee namelijk laten zien aan jouw volgers, dat je kennis van zaken hebt en weet waar je over schrijft, praat of spreekt. Kennis delen is juist goed. Als je het toch eng vindt, kun je er altijd voor kiezen om een deel niet te schrijven, zodat bezoekers er naar kunnen vragen (contactmoment!).

2. Identiteit van jouw onderneming

Je kunt op het internet als het ware een identiteit “kiezen”. Stel jezelf vragen wat bij jouw onderneming past. Humor? Fotografie? Filmpjes? Actualiteit? Creativiteit? Zeker in deze tijden, waarin mensen veelal binnen zitten en op hun telefoon het internet afstruinen, is het zaak om jouw online identiteit scherp te maken. Waarom zouden mensen bij jou kopen, zich aan jou binden of met jou een contactmoment willen? Stel jezelf kritische vragen en vorm jouw eigen online identiteit.

Houd_Afstand_anderhalve_meter

3. Quarantaine Content

Op ons Instagram-kanaal delen wij elke dag een versje. Dagelijks. Die versjes delen we om te laten zien hoe wij tegen deze crisistijden aankijken. We bieden een platform om op te reageren en we kiezen een vorm waarbij we onze creativiteit kwijt kunnen. Ondanks de vervelende tijd, binden we hiermee onze klanten op afstand. Ondanks het feit dat we persoonlijk contact belangrijk vinden, is een online uiting als deze zeer aan te raden. Help ons mee om deze tijd als MKB te overleven. Het zijn lastige tijden. Volg ons op Instagram en deel onze Quarantaine content!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...