Voer een zoekterm in

Nieuw bij Contented: ontdek onze contentvullers voor webteksten!

Contented_contentvuller_contentvullers_nieuwe_SEO_dienst_Apeldoorn

Nieuw bij Contented: ontdek onze contentvullers voor webteksten!

Webteksten nodig? Ben je van plan om een website te gaan maken of je huidige website te optimaliseren qua webteksten? Of sta je aan het begin van een nieuwe stap: het starten van een bedrijf of eigen onderneming? Een website is tegenwoordig het eerste platform waar potentiële klanten of kopers jouw bedrijf op beoordelen. De webteksten die daarop staan, zijn daarbij van doorslaggevend belang. “Content is King” is een veelgebruikt credo als het gaat om content op websites. Webteksten – oftewel webcontent – maar ook foto’s en afbeeldingen, vormen jouw online uitstraling richting de klant. De welbekende eerste indruk maak je ook online maar één keer. Webteksten schrijven kost echter tijd. Dus ben je op zoek naar tekstschrijvers die jouw webteksten kunnen schrijven? Probeer de contentvullers van Contented: onze nieuwe dienst en daarmee nieuwe specialiteit.

Nieuw: contentvullers

Oneerbiedig gezegd worden onze tekstschrijvers vaak benaderd voor het “vullen van websites”. Vaak hebben onze opdrachtgevers in de basis gezien “teksten nodig” voor hun nieuwe website. De basis moet staan en pakkende, creatieve en triggerende teksten zijn daarbij nodig. Onze schrijvers hebben van hun hobby hun beroep gemaakt, en helpen daarom graag om deze wens te vervullen. Teksten op de – vaak vernieuwde – website zijn dan het eindresultaat. Wij schrijven die teksten op maat. SEO kan onderdeel zijn van het vullen van de website. Dit laten wij aan de opdrachtgever over.

Webteksten in 3 stappen

Hoe onze contentvullers te werk gaan? We leggen het je graag kort en bondig uit. Een contentvuller van Contented werkt volgens een vast patroon en daarmee dus een vast stappenplan. Niet ingewikkeld, maar erg eenvoudig opgezet. We hebben 1 doel: het vullen van jouw website.

1. Doelgroep & tone of voice

Het bepalen van de doelgroep is belangrijk bij het schrijven van webteksten. Uiteindelijk gaat het erom dat jouw gebruikers, bezoekers en potentiële klanten getriggerd worden om bij jou wat te bestellen of contact met je te zoeken. Het is dus belangrijk om te onderzoeken waar zij op zoeken in de zoekmachines, wat hun kennisniveau is en wat zij nodig hebben (van jou). SEO (zoekmachineoptimalisatie) kan hierbij een specifieke rol spelen, zodat jouw website in de gratis zoekresultaten van Google hoog scoort.

Ben je op zoek naar informele of juist zeer strakke formele teksten, stoere teksten of humoristische teksten? Dit zijn vragen die we vooraf met elkaar moeten bespreken en afstemmen. Jouw doelgroep is daarbij het uitgangspunt. In de eerste stap hebben we het daarover.

2. Bepalen van de hoeveelheid

De grootte van de website is uiteraard belangrijk voordat we beginnen met schrijven. Het aantal pagina’s bepaalt de doorlooptijd. Deze doorlooptijd kan kort zijn, afhankelijk van het aantal pagina’s en woorden per pagina. We werken open en transparant, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten zijn en tijdsinvestering is.

3. Planning, schrijven & opleveren

Op basis van ons gesprek bepalen we de doelgroep en de hoeveelheid content die je nodig hebt. Daarna spreken we samen af wanneer de content klaar moet zijn en wanneer de contentvullers de webteksten zullen opleveren. Het schrijven van de webteksten kan beginnen en jouw contentvuller gaat voor jou aan de slag. De webteksten op maat worden geschreven. We kunnen je trouwens ook helpen met het plaatsen van de content in jouw CMS, zodat de content maximaal werkt met betrekking tot de zoekmachines.

SEO_contentvuller_contentvullers_tekstschrijver_Apeldoorn

Afbeelding 1: SEO kan een belangrijk onderdeel zijn tijdens het werk van een contentvuller van Contented.

Contentvuller uit Apeldoorn nodig?

Ben je bezig met het vullen van jouw website en heb je daar hulp bij nodig? Of zie je nu al aankomen dat je geen tijd gaat hebben voor het schrijven van teksten voor op jouw (nieuwe) website? Schakel de hulp in van Contented en profiteer van onze contentvullers. Ze zijn gespecialiseerd in het vullen van websites. Ook fotografie is een mogelijkheid! Bespaar tijd en zoek contact met een contentvuller van Contented.

 

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...