Voer een zoekterm in

Meest gelezen blog van 2017: onze top 5!

NOS_genderneutraal_Contented_tekstschrijver_Apeldoorn

Meest gelezen blog van 2017: onze top 5!

December is de maand voor lijstjes. De maand om het jaar 2017 nog eenmaal onder de loep te nemen. Genderneutraal is verkozen uit het lijstje meest irritante woorden van 2017. Woorden als ‘in je kracht staan’, ‘papadag’, ‘shinen’ en ‘duurzaam’ maakten de top 5 van irritante woorden van dit jaar compleet.  Lijstjes, we zijn er met zijn allen dol op. Ze lezen lekker weg, houden je vlug op de hoogte van de laatste trends en het zorgt ervoor dat je op verjaardagen nooit een flater slaat omdat je het niet weet. Reden genoeg dus om de top 5 van onze meest gelezen blogs eens voor je op een rijtje te zetten. Dan ben je weer op de hoogte.

5. Blog over bespaartips

Onze nummer 5 van de meest gelezen blogs van dit jaar gaat over bespaartips als je een eigen bedrijf wil gaan beginnen. Dit blog is in juli 2017 gepubliceerd en werd al meer dan 50 keer gelezen. De gemiddelde bezoektijd van deze pagina was meer dan 6 minuten, dus het is een mooi blog geweest dat aansloot op de vraag van onze lezers. Samenvattend kan gesteld worden dat dit blog ging over het feit dat het een goede investering is, als je zaken als logo-ontwerp, websitedesign, webteksten, fotografie en sociale media, uitbesteedt aan mensen die er verstand van hebben. Zet specialisten in op hun vakgebied, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Blogger_Apeldoorn_nodig_best_gelezen_nummer 5

Afbeelding 1: de nummer 5 van onze meest gelezen blogs. Bespaartips!

4. Blog over persberichten

De nummer 4 van onze populairste 5 blogs van 2017 gaat over het schrijven van persberichten. Het blog is maar liefst 56 keer gelezen in 2017 en bevat informatie over het professioneel schrijven van een persbericht. De opbouw, bronvermelding, onderwerp bepaling en het vermijden van jargon vormen de basis van het schrijven van een persbericht. Dit blog uit oktober van dit jaar is een populaire gebleken!

Afbeelding 2: de nummer 4 van onze meest gelezen blogs. Persberichten schrijven!

3. Blog over goede webteksten!

De bronzen medaille van meest gelezen Contented blog 2017 gaat naar ons blog over de opbouw van goede webteksten. Dit novemberblog werd recent geschreven en is nu al 59 keer gelezen. Unieke bezoekers die de moeite nemen om zich te verdiepen in de materie van het schrijven van webteksten. Webteksten schrijven is een vak. Wij doen dit dagelijks. Hierbij lopen wij tegen een hoop zaken aan. Deze wilden we graag met je delen om zo onze kennis en kunde met jou te delen. Structuur, waarde toevoegen, opmaak en inhoud vormen de basis van professionele webteksten. Oefening baart hierbij kunt. Vertel zowel Google als jouw lezers wat je wil vertellen, dat werkt het best!

Afbeelding 3: de nummer 3 van onze meest gelezen blogs. Opbouw van goede webteksten!

2. Blog over webteksten

Onze onbetwiste nummer 2 van meest gelezen blog gaat over het NIET investeren in webteksten. We gaven aan dat het een waarheid als een koe is, dat het eeuwig zonde is als je geen geld en energie steekt in het optimaliseren van je webcontent. Spelfouten, alleen een mooie buitenkant en grammaticale blunders: wij zien ze te vaak en het zorgt voor tranen in onze ogen. Voorkom dit en investeer in goede webteksten. Het levert je uiteindelijk geld op! Niet alleen jij las dit blog, ook 64 anderen lazen dit blog van 20 maart 2017.

Afbeelding 4: de nummer 2 van onze meest gelezen blogs. Investeer in goede webteksten!

1. Bloggen, bloggen, bloggen!

De nummer 1 blog van Contented is geworden….: het blog over uitstelgedrag. In dit blog – dat 70 keer gelezen werd – gingen we dieper in op het feit waarom men besluit om niet te gaan bloggen. En dat terwijl bloggen anno nu niet meer dan normaal zou moeten zijn om bezoekers, lezers en kopers aan je bedrijf te binden. Geen tijd, geen kennis, geen onderwerpen, het werkt niet: allemaal redenen die wij voorbij horen komen als het over bloggen en periodiek blogteksten oplepelen gaat. Alsnog niet overtuigd om te beginnen met bloggen? Besteed je blog uit aan tekstfanaten zoals wij.

Al met al willen we jou als lezer, bezoeker en afnemer graag bedanken voor dit mooie jaar. 2017 heeft Contented doen groeien. We hebben vele klanten mogen bedienen, hun blogs mogen schrijven, hun webteksten (SEO) mogen optimaliseren en hun socialmedia-accounts mogen overnemen. Hier zijn wij erg blij mee, trots op en we vertrouwen erop dat we dit in 2018 wederom mogen en kunnen doen! Onze top 5 van meest gelezen blogs is hier een afspiegeling van. Ook dit deden we graag. Voor 2017 wensen we jou als volger een goed uiteinde en een goed 2018 waarin we elkaar online vast tegen zullen komen. 

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...