Voer een zoekterm in

Blogs met lijstjes; de meest gedeelde blogs van 2016

Bloggen_Blogger_tekstschrijver_Apeldoorn_Contented

Blogs met lijstjes; de meest gedeelde blogs van 2016

Mensen houden van lijstjes. Veel bloggers maken gebruik van dit fenomeen. Wij dus ook. Lijstjes lezen fijn. Je kunt lijstjes scannen. In ons blog over tips over goede webteksten hebben we het al gehad over “scannend lezen”. Daarom hebben ook wij een lijstje gemaakt met dank aan jullie: een heuse top 10 van de meest gedeelde blogs van Contented van het afgelopen jaar. Er zit een aantal dubbelingen in, dus wees je daar bewust van bij het aftellen naar de (tevens gedeelde) nummer 1. Welk blog is het vaakst via de sociale media gedeeld? Uiteraard bedankt voor het vele delen en voor nu: lees vooral ons laatste lijstje van 2016!

10. Zakelijk gebruik van Snapchat (42x)

Onze top 10 begint met een blog over Snapchat. En wel het zakelijk gebruik ervan. Dit groeiende socialmediakanaal wordt namelijk ook steeds vaker gebruik voor zakelijke doeleinden. Belangrijk is om te onderzoeken of jouw doelgroep ook daadwerkelijk aanwezig is op het platform dat je wilt gaan bestieren. Dit blog legt uit wat Snapchat is, wat de voordelen zijn van zakelijk gebruik en hoe adverteren op Snapchat in elkaar zit. Heb je dit blog gemist? Lees dan alsnog het volledige blog over zakelijk gebruik van Snapchat.

Snapchat_zakelijk_gebruiken_Contented

9. Tips over goede SEO webteksten (51x)

Dan door naar een blog over SEO websteksten. Die vind je op nummer 9. We gaven je maar liefst 10 tips over het schrijven van SEO webteksten. Waar voldoen goede webteksten aan? Hoe zorg je dat je je lezer boeit en dat je scoort in Google? We probeerden onze lezers te inspireren over SEO webteksten en het nut ervan. Heb je dit blog niet gelezen? Doe het alsnog en lees het volledige blog over SEO websteksten.

Goede_webteksten_tips_2016_Contented

8. De beste blogger vinden (56x)

Op nummer 8 van ons lijstje vind je het blog over het vinden van de beste blogger. Steeds meer bedrijven beginnen een blog. Waarom? Omdat het lezers trekt, bezoekers naar je website “lokt” en je conversie in positieve zin beïnvloedt. In dit blog lees je informatie over bloggen, wat de voordelen zijn van bloggen, hoe bloggen werkt en hoe jij de beste blogger vindt in jouw omgeving. Gemist? Geen probleem: lees het blog alsnog!

Blogger_nodig_gezocht_Contented

7. Informatie over linkbuilding (58x)

Linkbuilding is een groeiend online marketingfenomeen. Het verzamelen van zogenaamde interne, outbound en inbound links op je website is belangrijker dan ooit. In dit blog – dat je terugvindt op plek 7 in de top 10 – gaven we informatie over linkbuilding. Je leest over wat linkbuilding is, hoe je aan die links komt en we gaven een waardevol voorbeeld van linkbuilding.

Linkbuilding_Apeldoorn_Contented

6. Jouw website op mobile device (68x)

De nummer 6 van de lijst van meest gedeelde blogs van Contented, is een blog over responsive en adaptive websites. Een erg leuk blog waarin je in 5 eenvoudige stappen jouw eigen website op je desktop (gewone computer) kunt “testen”. Je ziet hoe je website er bijvoorbeeld uitziet op mobiele telefoon en tablet. Tevens leer je het verschil tussen een responsive en adaptive website.

Mobile_device_test_Contented

5. Foto’s op sociale media (69x)

De top 5 van de meest gedeelde blogteksten van ons, begint met een blog over social media. We stelden de vraag over wat jij doet met foto’s die je bijvoorbeeld met je telefoon maakt. Zet je ze op Facebook, Twitter, Instagram of bijvoorbeeld Snapchat? Of print je ze nog “ouderwets” uit voor in het lijstje op het nachtkastje? Een confronterende maar leuke vraag…

Social_media_Contented

5. Blogtrainer gezocht: 4 tips (69x)

De eveneens vijfde plaats wordt ingenomen door het blog over het zoeken van een blogtrainer. We gaven informatie over bloggen, SEO blogs, stijl van bloggen en blogoefeningen. Kortom: een handvat om een blogtrainer te vinden.

 Blogtrainer_nodig_gezocht_Contented

3. Online zichtbaarheid in de zorg (72x)

Dan door met de bronzen medaille in het lijstje van de meest gedeelde blogs van onze Apeldoornse bloggers. Het blog dat aansloot bij de Nederlandse gezondheidszorg. Online zichtbaarheid is voor ziekenhuizen en zorginstellingen anno 2016 een must. Ook op Facebook, Twitter en bijvoorbeeld Instagram moeten deze zorginstellingen zichtbaar zijn. Een blog over online zorgmarketing en webcare. Alsnog lezen: ziekenhuizen in Nederland: zorg dat je online bent!

Online_zichtbaar_Contented

 1. Meer omzet uit je website halen (74x)

De gedeelde nummer 1 en daarmee 1 van de 2 best gedeelde blogs van Contented is het blog over het verbeteren van je website. We gaven tips en trucs over het optimaliseren van je website en hoe je op die manier meer omzet uit je website kunt gaan halen. Een blog over uitstraling van je website, SEO, doelgroep, zoektermenonderzoek, verleiding en meetbaarheid. Bedankt voor het delen!

Meer_omzet_website_Contented

1. Onze Apeldoornse tekstschrijvers (74x)

Het meest gedeelde blog van Contented is het blog over onze eigen Apeldoornse tekstschrijvers. Daar zijn we trots op! Onze bloggers werden geïnspireerd door het televisieprogramma (NPO) Kijken in de Ziel: Schrijvers, van Coen Verbraak. Een blog over SEO, tekstschrijvers, schrijven, klantverdieping en tone of voice. Teruglezen? Lees hier het blog Kijken in de ziel van onze SEO tekstschrijvers.

Tekstschrijvers_Apeldoorn_Contented

We zijn benieuwd hoe vaak dit blog (dit lijstje) wordt gedeeld via de sociale media. Namens het team van tekstschrijvers, bloggers en socialmedia-experts van Contented, wensen wij jullie een gezond, gelukkig en uiteraard content 2017 toe!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...