Voer een zoekterm in

Webteksten_nodig_tekstschrijver_goede_uit_Apeldoorn

BLOGGER

Op zoek naar een blogger?

Een blog maken is zakelijk gezien, een heel goed idee. Heb jij – net als veel ondernemers – echter geen tijd om blogs te schrijven en wil je dit laten doen door een professionele blogger? Contented biedt jou die enthousiaste bloggers en tekstschrijvers die jij nodig hebt en neemt dit dus graag van jou over. Als jij een blogger nodig hebt, dan hebben wij die dus wel voor je. Dan kun jij je weer focussen op jouw andere bezigheden.

Blogger gezocht

Je wil een blog beginnen. De eerste stap is dus gezet! Daadwerkelijk gaan bloggen is stap twee en blijkt vaak een lastige klus te zijn. Het schrijven van prettig leesbare en tóch tactisch geschreven SEO blogs, kost je niet alleen tijd maar ook energie. Denk aan het creatieve proces dat plaatsvindt voordat je gaat schrijven. Bedrijven huren daarom steeds vaker ervaren freelance bloggers in, om zakelijk en slim te gaan bloggen.

Waarom bloggen bedrijven?

Steeds meer bedrijven beginnen een zakelijk blog. Dat is een gegeven. Maar waarom doen ze dat? Zakelijk bloggen heeft voordelen. Het levert jouw bedrijf commercieel gezien veel op. Bedrijven die namelijk 1 of 2 keer per maand bloggen, hebben 70% meer kans op nieuwe opdrachten dan bedrijven die dat niet doen. We zetten nog een aantal voordelen voor je op een rijtje:

 • Bloggen verhoogt jouw autoriteit; je weet waar je over praat
 • Een actueel blog trekt vaste bezoekers (potentiele klanten!) naar jouw website
 • Een blog zorgt voor de verhoging van de conversie
 • Bloggen zorgt voor verse content op jouw website
 • Google waardeert websites met dynamische content hoger
 • Een blog zorgt dus voor online zichtbaarheid

Een blog schrijven ‘doe je er niet even bij’. Bloggen is een vak, daar ben je waarschijnlijk zelf ook al achter gekomen. Contented biedt jou van die vakidioten die bloggen leuk vinden om te doen. En we zijn er nog goed in ook.

Voordelen van het uitbesteden van je blog

Een goede blogger is eigenlijk de hele dag bezig met bloggen. Aan een kwalitatief blog gaat een heel creatief proces vooraf. Vanaf het moment dat een blogger wakker wordt, tot het moment dat de uiteindelijke tekst op ‘papier’ staat. Wij vinden dat geweldig om te doen! Contented kan en wil jou op dit gebied dus graag ontzorgen. Het uitbesteden van je blog levert jou tijd en dus geld op. Nog meer voordelen van het uitbesteden van je blog:

 • Jij hebt tijd (over) voor de dingen waar jij goed in bent
 • Wij schrijven goeie blogs voor jou, je hebt er geen omkijken meer naar!
 • SEO vriendelijke content door een ervaren tekstschrijver
 • Slimme teksten, en ook nog fijn leesbaar
 • Jouw blog wordt gevonden door zorgvuldig gekozen zoektermen
 • Periodiek een kwalitatief blog op jouw website
 • We plaatsen de blogs in jouw CMS (Content Management Systeem)
 • Je ontvangt de resultaten van de blogs van ons

Blogabonnement

Elke week, elke twee weken of elke maand een nieuw blog op jouw website, heeft het meeste resultaat. Dit verhoogt de online zichtbaarheid van jouw onderneming, bedrijf of instelling. Dit is de reden waarom Contented deze drie blogvarianten aanbiedt in een abonnementsvorm. De lengte van jouw abonnement bepaal je zelf. Per variant heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden. 

Je hebt al een professionele blogger voor 195 per maand. Benieuwd naar de inhoud en andere mogelijkheden van onze blogabonnementen? We leggen je graag uit wat jij allemaal voor jouw blogabonnement krijgt en wat het je oplevert. Als je er nu al uit bent: stuur ons dan een berichtje!

Uniek bij Contented; het XXL Blog

Contented biedt naast de gangbare abonnementen, ook nog een uniek XXL Blog aan. Dit Blog XXL abonnement bestaat uit een blogabonnement met extra lange teksten. Sommige onderwerpen lenen zich ervoor om een extra lang en uitgebreid blog over te schrijven. Dit levert jouw bedrijf onder andere een expert status en autoriteit op voor jouw doelgroep. Ook de zoekmachines (zoals Google) zien jouw blog als autoriteit. Dit kan goede gevolgen hebben voor de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website via de gratis zoekresultaten.