Voer een zoekterm in

SEO_tekstschrijver_nodig_Apeldoorn_webteksten

CONTENTABONNEMENT

Contentabonnement

Heb jij net als veel beginnende of vernieuwende ondernemers, ZZP’ers of zorginstellingen webteksten nodig? Om voor jouw (nieuwe) website of webshop deze SEO webteksten te schrijven of herschrijven (redigeren), biedt Contented zogenaamde contentabonnementen aan. We maken webtektsten die gericht zijn op jouw organisatie, doelgroep en klanten. De tekstschrijvers van Contented hebben zich volledig toegelegd op 2 specialisaties.

  • Het schrijven van volledig nieuwe content
  • Het optimaliseren of verbeteren van bestaande teksten

Een abonnement is net ietsje uitgebreider van “gewoon” webteksten maken. Onze professionele tekstschrijvers houden bij een abonnement rekening met  tal van zaken, bijvoorbeeld SEO (zoekmachine optimalisatie). Dit zodat jouw organisatie goed gaat scoren in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Je wordt dan beter gevonden dan jouw concurrenten! Om dit resultaat te bereiken werken wij op basis van maatwerk. Een abonnement zorgt voor echte verbinding, in in tegenstelling tot werken met korte opdrachten. De lengte van het abonnement bepaal jij. 

Contented_webteksten_nodig_SEO_abonnement

SEO gecertificeerde schrijvers

Het is dus maar net wat jouw wensen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bestaand stuk tekst in te sturen en te laten herschrijven. Een contentabonnement bij Contented gaat makkelijk gezegd van volledig nieuw geschreven SEO teksten tot het ‘even voor je checken’ van bestaande content. We bepalen dus samen jouw wens en verdelen dit over een contentabonnement voor een bepaalde periode, zodat jij de kosten kan spreiden.

Abonnement SEO teksten

De teksten voor jouw website worden geschreven door ervaren SEO copywriters. Ze houden rekening met online zichtbaarheid, zoekmachine optimalisatie en zoektermen die jouw doelgroep gebruikt wanneer ze online zoeken in de zoekmachines.

De tekstschrijvers van Contented zorgen er altijd voor dat de tekst fatsoenlijk en prettig leesbaar blijft, zodat de lezer geboeid blijft en verleid wordt tot actie. Uiteindelijk leveren deze teksten voor jouw website en bedrijf een hogere conversie op. En – niet onbelangrijk – ook meer omzet.

We nemen jou dit werk op gebied van het schrijven van goede content graag uit handen. Jij kunt je dan focussen op jouw belangrijke werkzaamheden. 

Veelvoorkomende onderdelen zijn het schrijven van een contentplan, het schrijven of redigeren van nieuwe (SEO) teksten voor websites of webshops en het herschrijven van bestaande teksten. Ook het uitvoeren van een zoektermenonderzoek (zoekwoordenonderzoek), het toevoegen van nieuwsberichten of het afnemen van klantinterviews behoort tot de mogelijkheden. Sommige bedrijven plaatsen bijvoorbeeld elk kwartaal een nieuwsbericht om zo de doelgroep op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. 

Omdat we uitgaan van maatwerk, wordt ook de prijs op maat voor jou afgestemd. We zijn erg benieuwd naar jouw onderwerp, dienst of bedrijf en maken graag (gratis) kennis met jou!

Inhoud Contentabonnement

Onze werkwijze houdt in dat wij het hele proces op het gebied van het schrijven van goede, fijn leesbare content van jou overnemen. Het contentabonnement dat wij samen afspreken is altijd inclusief:

  • Gezamenlijke brainstorm
  • Unieke en interessante teksten voor jouw (potentiële) klanten
  • Gericht op jouw doelgroep geschreven teksten
  • Prettig leesbare, creatieve SEO teksten
  • Ideeën voor links binnen je eigen website
  • Het plaatsen van de content op jouw website (CMS)

Kortom wij nemen alles rondom het schrijven van SEO webteksten van begin tot eind van je over. Je hoeft je daar geen zorgen meer om te maken. Jouw huidige klanten, bezoekers van je website en potentiële klanten zijn verzekerd van goed geschreven, prettige en foutloze Nederlandse teksten.

Bijkomend voordeel is dat de teksten triggeren om op te klikken en leiden tot actie. Zin om samen te werken?