Voer een zoekterm in

Bloggen_Blogabonnement_blogger_gezocht_Apeldoorn

BLOGABONNEMENT

Blogabonnement

Periodiek bloggen levert jou omzet op! Zoek jij een ervaren blogger om dit werk uit te besteden? Contented biedt hier eenvoudige blogabonnementen voor aan, verdeeld in 3 categorieën. De blogs worden geschreven door ervaren SEO bloggers.

Onze bloggers houden rekening met online zichtbaarheid, zoekmachine optimalisatie (SEO), organische gratis zoekresultaten, én ze zorgen er altijd voor dat een blog lekker leesbaar blijft en dat jij autoriteit uitstraalt. Jouw bezoeker (potentiële klant) wil namelijk ‘gewoon’ een fijn blog lezen en jouw blog volgen omdat er interessante, waardevolle en leuke content in staat.

Elke maand een blog

 • Meest gekozen abonnement: 6 maanden
 • Al vanaf 195 per maand

Elke twee weken een blog

 • Meest gekozen abonnement: 6 maanden
 • Al vanaf 295 per maand

Elke week een blog

 • Meest gekozen abonnement: 3 maanden
 • Al vanaf 425 per maand

Contented_SEO_blogger_gezocht

SEO blogger gevonden! Deze blogritmes hebben het beste resultaat en verhogen de online zichtbaarheid en autoriteit van jouw bedrijf. Zakelijk bloggen kan dan positieve financiële gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Meer bezoekers op je website kan logischerwijs in meer omzet resulteren, als ze jouw product of dienst daardoor interessant(er) gaan vinden en je website goed converteert.

De lengte van een blogabonnement bij Contented bepaal je helemaal zelf. We adviseren je daarin natuurlijk graag, om te zorgen dat jouw blog ook daadwerkelijk gaat werken. Uiteraard is maatwerk mogelijk, als jij vindt dat dat beter bij jouw onderneming past.

Inhoud blogabonnement

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen op het gebied van het schrijven van een blog. Wij schrijven periodiek verse en interessante content voor jouw doelgroep (en voor Google). Op deze manier creëren we een online band met jouw huidige klanten én met toekomstige klanten. Het blogabonnement dat je kiest is inclusief:

 • Gezamenlijke strategiebepaling en brainstorm
 • Unieke en interessante content voor jouw klanten
 • Voor jouw doelgroep (potentiële klanten) geschreven teksten
 • Prettig leesbare, creatieve SEO teksten
 • Belangrijke zoektermen (of zoekwoorden)
 • Ideeën voor links binnen je eigen website
 • Het plaatsen (op een vast moment) op jouw website in een CMS

Kortom wij nemen het hele proces rondom het maken van een blog van begin tot eind van je over. Je hebt er geen omkijken meer naar. Jouw volgers, websitebezoekers, klanten en potentiële klanten zijn verzekerd van periodiek geplaatste, interessante, leuke blogs op jouw website.

Nieuw: het blog XXL abonnement

Het XXL abonnement bestaat uit blogs met extra lange teksten. De duur van deze abonnementen is vergelijkbaar met onze eerder beschreven blogabonnementen. Sommige onderwerpen lenen zich er namelijk voor om een extra lang en uitgebreid blog over te schrijven.

Het XXL abonnement levert jouw bedrijf onder andere een expert status op voor jouw doelgroep. Ook de zoekmachines (zoals Google) zien jouw blog als autoriteit. Dit kan goede gevolgen hebben voor de online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website.

Benieuwd of jouw diensten of onderwerpen zich lenen voor dit abonnement? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.