Voer een zoekterm in

Contactgegevens_van_onze_bloggers_tekstschrijvers_socialmedia_tijgers

ABONNEMENTEN

Abonnementen

Als je op deze pagina bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar een blogabonnement, contentabonnement of geweldige slogan. Contented heeft een jong en enthousiast team bestaande uit professionele bloggers, SEO tekstschrijvers en tagline experts die jou graag helpen. Ons gespecialiseerde en gecertificeerde team heeft veel actuele kennis van onder andere het schrijven van een blog, het schrijven voor zoekmachines, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het ontwikkelen van verrassende pay-offs. Het MKB (midden- en kleinbedrijf), zorginstellingen, ziekenhuizen en zorgorganisaties in het hele land maken gebruik van onze kennis en hulp.

Je kunt bij Contented terecht voor abonnementen voor het schrijven van een blog, het redigeren van SEO teksten en het uitbesteden van het maken van een goede slogan. Dat laatste doen we niet in abonnementsvorm, maar met een vaste prijs. We kunnen wel met staffels werken, als er meerdere taglines nodig zijn. Bijvoorbeeld bij headers van webpagina’s. We hebben bewust gekozen voor het aanbieden van onze diensten in deze vormen.

Waarom een abonnement?

Wij zijn ervan overtuigd dat een abonnement zorgt voor verbinding, betrokkenheid en uiteindelijk behaalde doelstellingen die we samen opstellen. Je leert elkaar immers goed kennen gedurende de abonnementsperiode. Kwalitatieve content, een goed en fijn blog, effectief gebruik van pay-offs: stuk voor stuk mooie termen. Het werkt alleen als je het structureel aanpakt. Periodiek en met een doordacht plan, gaan de woorden die wij schrijven hun werk doen voor jou. Wij zijn ervan overtuigd dat je door te werken met periodes en structuur, je het beste resultaat kunt halen met online content. Daarom biedt Contented abonnementen in verschillende periodes aan. Een abonnement bij Contented betekent overigens niet dat je voor altijd aan ons vastzit. 

2 soorten abonnementen

Blogabonnement

Met een blog plaats je in feite steeds verse teksten op jouw website. Een periodiek blog zorgt er dan voor dat jouw website interessant is en blijft voor de zoekmachines zoals Google. Jouw website wordt op die manier eerder getoond in de gratis zoekresultaten van Google. Door te bloggen en door interessante content te blijven plaatsen, kun je uiteindelijke beter vindbaar worden voor jouw doelgroep. Tevens – en eigenlijk nog belangrijker – weet je jouw bezoekers van je website met een fijn blog aan je te binden. Jouw ritmische blog resulteert dan in een verbinding met je (potentiële) klant.

Contentabonnement

Het effect van (nieuwe) SEO webteksten heeft tijd nodig. Vanuit zowel Google als jouw bezoeker gezien: hoe meer content, hoe vaker, hoe beter. In dit geval dus ‘more is more’ in plaats van ‘less is more’. Zoekmachines zoals Google gaan jouw geschreven SEO content indexeren in de databases van de zoekmachine. Jouw geoptimaliseerde teksten gaan dan uiteindelijk goed werk doen in de gratis zoekresultaten. Onze overtuiging is dat wij jou gedurende die tijd – en ook de tijd daarna – willen blijven ondersteunen en helpen, om de beste kwaliteit te leveren en onze doelen te behalen. Onze geschreven webteksten op jouw website of webshop, doen dan optimaal hun werk.

Het maken van een slogan

Een pakkende slogan of tagline helpt jou net als bij een blog, verbinding te maken met jouw klanten. Het laat zien waar je voor staat als bedrijf. Het maken van een goede pay-off, tagline of slogan is een vak. Daarnaast worden de begrippen zoals je leest, ook vaak door elkaar gebruikt terwijl er wel echt verschil in zit. Maak gebruik van onze kennis en vraag naar meer informatie als je zoekt naar een gave slagzin.

Voordelen van een abonnement

Naast het feit dat wij professionele SEO tekstschrijvers, bloggers en slogan specialisten voor jou in petto hebben, biedt onze werkwijze nog een aantal voordelen. We zetten de voordelen van een abonnement bij Contented voor je op een rijtje.

  • Het abonnement is volledig afgestemd op jouw doelstellingen
  • Wij ontzorgen jou van begin tot eind
  • Voor elke vraag, is een passend antwoord te vinden
  • Een abonnement geeft directe wederzijdse betrokkenheid
  • Je besteedt het gehele proces uit aan een ervaren club professionals
  • De lengte van het abonnement bepaal je zelf

Maak dus nu een keuze uit onze twee abonnementen (blogabonnement, contentabonnement) of de mogelijkheden van het uitbesteden van een tagline)!