Voer een zoekterm in

Wat zou jij doen als je 30 miljoen euro wint?

Stop_met_bloggen_in_2019

Wat zou jij doen als je 30 miljoen euro wint?

Stoppen met bloggen! Stoppen met SEO teksten schrijven en stoppen met social media bijhouden. Veel ondernemers, bedrijven of ZZP’ers horen wij dit soort antwoorden geven op die ene vraag. Want zelf blogs schrijven of online bezig zijn, is helemaal niet hun favoriete bezigheid! En zeker niet met 30 miljoen op zak. De eindejaarstrekking komt er weer aan dus het dromen kan weer beginnen. Wat zou jij doen als je in één klap miljonair zou worden?

Stoppen met blogs schrijven

Joh! Daar ben je dan toch helemaal klaar mee? Laat dat lekker doen door mensen die daar zin in hebben, of zelfs voor opgeleid zijn. Onze tekstschrijvers en bloggers nemen die klus graag van je over met een blogabonnement. Want laten we eerlijk zijn, jij als ondernemer gaat toch niet stoppen met werken? Dat zou je als zelfstandige helemaal niet kunnen. Wat je wel kan, is de krenten uit de pap halen en lekker alleen maar leuke dingen doen (vooral niet zelf bloggen dus).

De pen aan de wilgen hangen

Teksten maken, content voor flyers verzinnen of slogans uit je duim zuigen. Dat kost tijd, energie en als je als miljonair kon kiezen, dan zou je je creativiteit zeker ergens anders aan besteden. Niks aan toch? Hele avonden broeden op die webteksten, zwoegen op die ene oneliner die op die whitepaper moet staan of die nieuwsbrief die er elke week uit moet? Nee, als jij 30 miljoen zou winnen met de loterij, dan zou je het wel weten…

Doen waar je zin in hebt!

Als je 30 miljoen met de Staatsloterij zou winnen, zou jij alleen nog maar dingen doen die je leuk vindt. Misschien heb je al jaren het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Maar heb je daarvoor ook het lef? Met die extra euro’s op zak, heb je in elk geval wel de middelen om je dromen te realiseren. Een goede website voor jouw concept, een passend blog, sociale media van hoog niveau en goede SEO teksten zijn dan een vereiste. Reserveer dan vooral een deel van de jackpot aan die online zichtbaarheid, zodat jouw idee een hit op internet wordt! De toppers van Contented zijn niet te beroerd om hier wat tijd voor vrij te maken!

30 miljoen euro winnen is wat ons betreft nooit het belangrijkste op aarde. Onze tekstschrijvers, bloggers en socialtoppers wensen al onze klanten en jou als trouwe lezer een contentrijk 2019 toe. Geniet met de mensen om je heen, droom over mooie dingen en dan … vanaf 1 januari weer met de voetjes op de grond; samen werken aan online zichtbaarheid!

Geen reacties

Plaats een reactie

Hallo, ik wil graag reageren op dit blog. Ik vind namelijk dat ...